Telefoonservice Slider afbeeldingSlide thumbnail
home-slider-nieuwSlide thumbnail

Ons Callcenter

Het B2B callcenter van M-Connect is gevestigd aan de Groningensingel in Arnhem. Een stimulerende omgeving voor de ongeveer 20 callcenter professionals die onder leiding van Directeur/Eigenaar Michael van der Ruit het outbound callcenter bemannen.

B2B callcenter

M-connect werkt alleen met ervaren callcenter professionals, die gewend zijn te communiceren met directeuren/eigenaren en managers. M-Connect is dus bij uitstek een B2B callcenter met ervaring op uiteenlopende markten.

Callcenter diensten

M-Connect is gespecialiseerd in het maken van telemarketing bezoekafspraken bij bedrijven en overheden. Momenteel zijn we actief in de volgende branches: transport, IT, opleidingen, arbodienstverlening, installatie techniek, onderzoekbureau, zakelijke evenementen, ingenieursbureau en anderen.

Uitstekende faciliteiten

Wij voorzien ons mensen van de beste faciliteiten om dagelijks goed resultaten te kunnen boeken. Een modern en licht kantoor. Goede adressen met de juiste contactpersonen. En moderne telefonie en ICT zodat alle tijd zo goed mogelijk wordt benut.

Vrijblijvend Kennismaken?

Graag maken wij vrijblijvend kennis. Zo kunnen wij de mogelijkheden met u doornemen aan de hand van onze eerdere ervaringen. En we kunnen u bijstaan en adviseren in uw commerciële concept en telemarketing aanpak. Vult het formulier op onze pagina in voor een vrijblijvende afspraak.

Meer Informatie

Bedrijfsnaam (*)

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

Ervaren Callcenter Professionals

Onze mensen zijn reeds jaren actief in de verkoop en hebben zich bij ons volledig toegelegd op telefonische verkoop en het maken van afspraken. Op ons callcenter heerst een leuke en stimulerende sfeer waarbij de verkopers elkaar dagelijks uitdagen de grootste succes te boeken.

Professionele begeleiding

Wij nemen samen met u de opdracht, doelstelling en criteria door en komen zo tot een succesvolle telemarketing campagne. Voor, tijdens en na elke opdracht worden onze mensen goed begeleid om ze voortdurend te kunnen verbeteren in hun prestaties.