Ons Callcenter

Ons Telemarketingbureau

M-Connect is een middelgroot B2B Callcenter gespecialiseerd in no cure no pay telemarketing. Het B2B callcenter van M-Connect is gevestigd aan de Groningensingel in Arnhem. Een stimulerende omgeving voor de ongeveer 20 callcenter professionals die onder leiding van Directeur/Eigenaar Michael van der Ruit het outbound callcenter bemannen.

M-connect werkt alleen met ervaren callcenter professionals, die gewend zijn te communiceren met directeuren/eigenaren en managers. M-Connect is dus bij uitstek een B2B callcenter met ervaring op uiteenlopende markten.

M connect sales leads

B2B Callcenter

M-Connect is gespecialiseerd in het maken van telemarketing bezoekafspraken bij bedrijven en overheden. Momenteel zijn we actief in de volgende branches: transport, IT, opleidingen, arbodienstverlening, installatie techniek, onderzoekbureau, zakelijke evenementen, ingenieursbureau en anderen.

De voordelen van M-connect:

  • No cure no pay of fixed price werkwijze
  • Brede ervaring in branches en opdrachten
  • Geschikt voor b2b en directieniveau
  • Korte doorlooptijden en snelle start mogelijk
  • Transparante en open communicate

Ervaren Callcenter Professionals

Onze mensen zijn reeds jaren actief in de verkoop en hebben zich bij ons volledig toegelegd op telefonische verkoop en het maken van afspraken. Op ons callcenter heerst een leuke en stimulerende sfeer waarbij de verkopers elkaar dagelijks uitdagen de grootste succes te boeken.

Uitstekende faciliteiten

Wij voorzien ons mensen van de beste faciliteiten om dagelijks goed resultaten te kunnen boeken. Een modern en licht kantoor. Goede adressen met de juiste contactpersonen. En moderne telefonie en ICT zodat alle tijd zo goed mogelijk wordt benut.

Meer leads in
uw mailbox?

Vraag een gratis intake gesprek aan en ontdek wat
wij voor uw onderneming kunnen betekenen!

Onze callcenter diensten

Bezoekafspraken

Wij maken bezoekafspraken voor uw buitendienst. Op basis van vooraf vastgestelde regio en branches met beslissingsbevoegden voor uw product of dienst.

Sales leads

M-connect genereert kansrijke business, telemarketing en sales leads die uw account managers laten scoren.

Telesales

Behalve het maken van afspraken verzorgen wij ook de telefonische acquisitie van producten en diensten die zich daarvoor goed lenen.

Leadgeneratie

Het koud genereren van leads is iets waar de meeste verkopers liever niet doen. M-connect verzorgt op no cure no pay basis de leadgeneratie voor verschillende opdrachtgevers.

Professionele begeleiding

Wij nemen samen met u de opdracht, doelstelling en criteria door en komen zo tot een succesvolle telemarketing campagne. Voor, tijdens en na elke opdracht worden onze mensen goed begeleid om ze voortdurend te kunnen verbeteren in hun prestaties.

Vrijblijvend kennismaken?

Graag maken wij vrijblijvend kennis. Zo kunnen wij de mogelijkheden met u doornemen aan de hand van onze eerdere ervaringen. En we kunnen u bijstaan en adviseren in uw commerciƫle concept en telemarketing aanpak. Vul het formulier op onze contactpagina in voor een vrijblijvende afspraak.

Wat onze klanten zeggen

Peter Schoenmaker

6 October 2020

M-Connect is groot en professioneel genoeg om onze vraag naar kwalitatieve afspraken juist in te vullen. Daarnaast is M-Connect zeer persoonlijk betrokken en juist klein en flexibel om een goede invulling te geven aan onze veranderende klantvraag.

Peter Schoenmaker, Manager field sales Graydon Nederland BV

Tim Den Hartog

6 October 2020

Het maken van de juiste afspraken is een van de lastige punten voor vertegenwoordigers. Kort na het inleveren van een wishlist, kregen we al bevestiging van de eerste afspraken en van hoog niveau. Ik kan deze dienst iedereen aanraden en we zullen er zeker nog vaker gebruik van maken.

Tim Den Hartog, Salesmanager Pro-face Europe BV