Callcenter Diensten

Onze callcenter diensten

M-Connect is een allround telemarketingbureau dat voor verschillende bedrijven callcenter diensten verricht. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

Bezoekafspraken

Wij maken bezoekafspraken voor uw buitendienst. Op basis van vooraf vastgestelde regio en branches met beslissingsbevoegden voor uw product of dienst.

Sales leads

M-connect genereert kansrijke business, telemarketing en sales leads die uw account managers laten scoren.

Telesales

Behalve het maken van afspraken verzorgen wij ook de telefonische acquisitie van producten en diensten die zich daarvoor goed lenen.

Leadgeneratie

Het koud genereren van leads is iets waar de meeste verkopers liever niet doen. M-connect verzorgt op no cure no pay basis de leadgeneratie voor verschillende opdrachtgevers.

Meer leads in
uw mailbox?

Vraag een gratis intake gesprek aan en ontdek wat
wij voor uw onderneming kunnen betekenen!

M connect leadgeneratie

No cure no pay telemarketing

Onze Callcenter diensten onderscheiden zich met een doortastende aanpak. Al onze agents hebben een ruime saleservaring en zijn een waardig gesprekspartner op directieniveau.

B2B

B2B telemarketing is een vak. Wees zuinig op uw adressen en laat alleen goede telemarketeer voor u bellen.

No cure no pay

Wij werken voornamelijk op basis van No Cure No Pay. Verkopen is scoren en het resultaat motiveert!

Bent u even niet bereikbaar maar wilt u geen telefoontje missen, dan schakelt u uw telefoon eenvoudig door naar onze telefoonservice. Onze professionele telefonistes beantwoorden uw telefoon precies volgens uw instructies en u ontvangt van elke telefoontje een bericht per SMS of e-mail.

Wat onze klanten zeggen

Peter Schoenmaker

6 October 2020

M-Connect is groot en professioneel genoeg om onze vraag naar kwalitatieve afspraken juist in te vullen. Daarnaast is M-Connect zeer persoonlijk betrokken en juist klein en flexibel om een goede invulling te geven aan onze veranderende klantvraag.

Peter Schoenmaker, Manager field sales Graydon Nederland BV

Tim Den Hartog

6 October 2020

Het maken van de juiste afspraken is een van de lastige punten voor vertegenwoordigers. Kort na het inleveren van een wishlist, kregen we al bevestiging van de eerste afspraken en van hoog niveau. Ik kan deze dienst iedereen aanraden en we zullen er zeker nog vaker gebruik van maken.

Tim Den Hartog, Salesmanager Pro-face Europe BV