Telefoonservice Slider afbeeldingSlide thumbnail
home-slider-nieuwSlide thumbnail

Bezoekafspraken

M-Connect beschikt over jarenlange ervaring bij het maken van bezoekafspraken voor de B2B markt. Het maken van bezoekafspraken is tijdrovend en werk dat eigen accountmanagers liever uitstellen. Met lege agenda’s tot gevolg.

Bezoekafpraken voor accountmanagers

M-Connect maakt bezoekafspraken met hoge kwaliteit voor adviseurs of accountmanagers. Dankzij bezoekafspraken gemaakt door ons gespecialiseerd telemarketing team, zijn de agenda’s van uw duurbetaalde verkopers weer snel gevuld.

Onze voordelen

  • Onze werkwijze is op basis van no cure no pay
  • Duidelijke criteria voor de afspraken
  • U maakt gebruik van echte verkopers
  • Met veel ervaring in B2B
  • Wij boeken snel resultaat

Werkwijze voor het maken van bezoekafspraken

Dankzij een ruime ervaring in het maken van bezoekafspraken voor uiteenlopende branches, diensten en producten weten wij wat de succesfactoren zijn van een project. Dat begint altijd met een goede voorbereiding en een evaluatie van de eerste resultaten. Daarom beginnen wij elk project met een pilot die wij met u evalueren.

Vrijblijvende offerte voor bezoekafspraken

Natuurlijk is de ene opdracht de andere niet. Daarom nemen wij graag met de mogelijkheden door om te komen tot een persoonlijke offerte. Als u het formulier op deze pagina invult, ontvangt u vrijblijvend een offerte voor het maken van bezoekafspraken.

Meer Informatie

Bedrijfsnaam (*)

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht