Callcenter

Ons Callcenter

Het B2B callcenter van M-Connect is gevestigd aan de Markweg in Velp (Gld.). Een stimulerende omgeving voor de ongeveer 20 callcenter professionals die onder leiding van Directeur/Eigenaar Michael van der Ruit het outbound callcenter bemannen.

M connect telemarketingbureau

B2B callcenter

M-connect werkt alleen met ervaren callcenter professionals, die gewend zijn te communiceren met directeuren/eigenaren en managers. M-Connect is dus bij uitstek een B2B callcenter met ervaring op uiteenlopende markten.

Meer leads in
uw mailbox?

Vraag een gratis intake gesprek aan en ontdek wat
wij voor uw onderneming kunnen betekenen!

Callcenter diensten

M-Connect is gespecialiseerd in het maken van telemarketing bezoekafspraken bij bedrijven en overheden. Momenteel zijn we actief in de volgende branches: transport, IT, opleidingen, arbodienstverlening, installatie techniek, onderzoekbureau, zakelijke evenementen, ingenieursbureau en anderen.

 Koude acquisitie
 Leadgeneratie
 Bezoekafspraken
 Mailings nabellen
Telesales
 After sales

Wat onze klanten zeggen

Peter Schoenmaker

6 October 2020

M-Connect is groot en professioneel genoeg om onze vraag naar kwalitatieve afspraken juist in te vullen. Daarnaast is M-Connect zeer persoonlijk betrokken en juist klein en flexibel om een goede invulling te geven aan onze veranderende klantvraag.

Peter Schoenmaker, Manager field sales Graydon Nederland BV

Tim Den Hartog

6 October 2020

Het maken van de juiste afspraken is een van de lastige punten voor vertegenwoordigers. Kort na het inleveren van een wishlist, kregen we al bevestiging van de eerste afspraken en van hoog niveau. Ik kan deze dienst iedereen aanraden en we zullen er zeker nog vaker gebruik van maken.

Tim Den Hartog, Salesmanager Pro-face Europe BV