Telemarketing no cure no pay

Telemarketing op basis van No Cure No Pay

M-Connect is gespecialiseerd in telemarketing op basis van No Cure No Pay.Wij hebben een ruime ervaring in verschillende branches. Wij beschikken over de juiste mensen om callcenteropdrachten op basis No Cure No Pay aan te kunnen nemen tegen een scherp tarief.

M connect telemarketingbureau

No Cure No Pay mogelijkheden

Met No Cure no Pay telemarketing zijn de kosten vooraf duidelijk en betaalt u alleen bij succes. De afgelopen jaren heeft uitgewezen dat wij verschillende soorten telemarketingprojecten op basis van no cure no pay kunnen uitvoeren:

 Koude acquisitie
 Leadgeneratie
 Bezoekafspraken
 Mailings nabellen
Telesales
 After sales

Meer leads in
uw mailbox?

Vraag een gratis intake gesprek aan en ontdek wat
wij voor uw onderneming kunnen betekenen!

Kwaliteit en resultaat gaan hand in hand

Onze unieke No Cure No Pay werkwijze combineren wij met een uitstekende kwaliteit. Dat kan doordat wij uitsluitend gebruikmaken van ervaren saleskrachten. Daarnaast beschikken wij over moderne hulpmiddelen en opnamefaciliteiten. Daarmee kan de kwaliteit van elke gesprek zorgvuldig worden gemonitored.

Vrijblijvend een telemarketing offerte ontvangen?

Bent u geïnteresseerd in onze telemarketing service? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor telemarketing. Wij helpen u dan verder aan meer leads en meer klanten. We werken op een no-cure-no-pay telemarketing basis. Dat betekent dat u altijd waar heeft voor uw geld wanneer u onze telemarketing service inschakelt. Onze ervaren sales agents staan voor u klaar om u te helpen. Vraag daarom vandaag nog een offerte voor telemarketing.

Wat onze klanten zeggen

Peter Schoenmaker

6 October 2020

M-Connect is groot en professioneel genoeg om onze vraag naar kwalitatieve afspraken juist in te vullen. Daarnaast is M-Connect zeer persoonlijk betrokken en juist klein en flexibel om een goede invulling te geven aan onze veranderende klantvraag.

Peter Schoenmaker, Manager field sales Graydon Nederland BV

Tim Den Hartog

6 October 2020

Het maken van de juiste afspraken is een van de lastige punten voor vertegenwoordigers. Kort na het inleveren van een wishlist, kregen we al bevestiging van de eerste afspraken en van hoog niveau. Ik kan deze dienst iedereen aanraden en we zullen er zeker nog vaker gebruik van maken.

Tim Den Hartog, Salesmanager Pro-face Europe BV