You are here: Home / Telemarketing No Cure No Pay
Telefoonservice Slider afbeeldingSlide thumbnail
home-slider-nieuwSlide thumbnail

Telemarketing op basis van No Cure No Pay

M-Connect is gespecialiseerd in telemarketing op basis van No Cure No Pay.Wij hebben een ruime ervaring in verschillende branches. Wij beschikken over de juiste mensen om callcenteropdrachten op basis No Cure No Pay aan te kunnen nemen tegen een scherp tarief.

No Cure No Pay mogelijkheden

Met No Cure no Pay telemarketing zijn de kosten vooraf duidelijk en betaalt u alleen bij succes. De afgelopen jaren heeft uitgewezen dat wij verschillende soorten telemarketingprojecten op basis van no cure no pay kunnen uitvoeren:

  • Koude acquisitie
  • Leadgeneratie
  • Bezoekafspraken
  • Mailings nabellen
  • Telesales
  • After sales

Kwaliteit en resultaat gaan hand in hand

Onze unieke No Cure No Pay werkwijze combineren wij met een uitstekende kwaliteit. Dat kan doordat wij uitsluitend gebruikmaken van ervaren saleskrachten. Daarnaast beschikken wij over moderne hulpmiddelen en opnamefaciliteiten. Daarmee kan de kwaliteit van elke gesprek zorgvuldig worden gemonitored.

Vrijblijvend een telemarketing offerte ontvangen?

Bent u geïnteresseerd in onze telemarketing service? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor telemarketing. Wij helpen u dan verder aan meer leads en meer klanten. We werken op een no-cure-no-pay telemarketing basis. Dat betekent dat u altijd waar heeft voor uw geld wanneer u onze telemarketing service inschakelt. Onze ervaren sales agents staan voor u klaar om u te helpen. Vraag daarom vandaag nog een offerte voor telemarketing.

Meer Informatie

Bedrijfsnaam (*)

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht