Telemarketing tarieven

Tarieven van telemarketing

Anders dan andere telemarketingbureaus rekent M-Connect geen extra kosten voor adressen, script, projectleiding, rapportage en ga zo maar door. De telemarketing tarieven van M-Connect zijn all-in en gebaseerd op het betalen per resultaat. Dit heet no-cure-no-pay telemarketing.

M connect telemarketingbureau

Telemarketing tarieven zijn afhankelijk van resultaat

Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad wordt er tarief in rekening gebracht voor het gerealiseerde resultaat. Dit kan zijn een bezoekafspraak, maar ook een informant, afhankelijk van de behoefte van uw organisatie. Wij denken graag mee over hoe we een telemarketing actie het beste in kunnen zetten. Bent u ook nieuwsgierig welke telemarketing tarieven voor u gelden? Vul dan nu het contactformulier in.

Meer leads in
uw mailbox?

Vraag een gratis intake gesprek aan en ontdek wat
wij voor uw onderneming kunnen betekenen!

Telemarketing tarieven vrijblijvend opvragen

Bent u geïnteresseerd in onze telemarketing tarieven? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor telemarketing via het contactformulier op deze pagina. Zo helpen wij u aan meer leads en uiteindelijk meer klanten. Dit doen we allemaal op een no-cure-no-pay telemarketing basis. U heeft zo altijd waar voor uw investering met onze telemarketing service. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw persoonlijke telemarketing tarieven.

Onze diensten

 Koude acquisitie
 Leadgeneratie
 Bezoekafspraken
 Mailings nabellen
Telesales
 After sales

Wat onze klanten zeggen

Peter Schoenmaker

6 October 2020

M-Connect is groot en professioneel genoeg om onze vraag naar kwalitatieve afspraken juist in te vullen. Daarnaast is M-Connect zeer persoonlijk betrokken en juist klein en flexibel om een goede invulling te geven aan onze veranderende klantvraag.

Peter Schoenmaker, Manager field sales Graydon Nederland BV

Tim Den Hartog

6 October 2020

Het maken van de juiste afspraken is een van de lastige punten voor vertegenwoordigers. Kort na het inleveren van een wishlist, kregen we al bevestiging van de eerste afspraken en van hoog niveau. Ik kan deze dienst iedereen aanraden en we zullen er zeker nog vaker gebruik van maken.

Tim Den Hartog, Salesmanager Pro-face Europe BV