Telemarketingbureau

M-Connect allround Telemarketingbureau

Ons telemarketingbureau is gevestigd aan de Markweg in Velp. In een inspirerende en uitdagende omgeving werken wij met ruim 20 salesprofessionals voor kleine en grote opdrachtgevers. Onze werkwijze kenmerkt zich door een resultaatgerichte tarifering. Iets wat in alle gevallen een win-win situatie oplevert.

M connect telemarketingbureau

Telemarketingbureau inschakelen

Met de ruime telemarketing ervaring, welke wij over de jaren in het vak hebben opgebouwd, kunnen wij in een grote verscheidenheid van branches professioneel en efficient bijstaan. Zo hebben wij veel kennis op het gebied van ICT, consultancy, opleidingen, webapplicaties. U ziet het, binnen de telemarketing is onze inzetbaarheid zeer divers en van een hoog niveau. Het maken van bezoekafspraken en het generen van leads en of sales, is iets waar u volledig op kunt vertrouwen bij ons als telemarketingsbureau. Wij helpen u verder de toekomst in en u heeft de zekerheid van een gedegen lead generatie door de telemarketeers van M-connect.

Meer leads in
uw mailbox?

Vraag een gratis intake gesprek aan en ontdek wat
wij voor uw onderneming kunnen betekenen!

No cure no pay

No cure no pay staat voor ‘geen oplossing geen betaling’: Hiermee bedoelen we dat, wij enkel iets factureren wanneer onze telemarketing tot een goed eind wordt gebracht. Met andere woorden, u betaald alleen voor behaalde resultaten, dit in tegenstelling tot het het vergoeden van het gemaakte aantal uren.

De Voordelen van M-connect

Wij bieden u als allround de volgende voordelen:

  • No cure no pay of fixed price werkwijze
  • Brede ervaring in branches en opdrachten
  • Geschikt voor b2b en directieniveau
  • Korte doorlooptijden en snelle start mogelijk
  • Transparante en open communicate

Offerte of meer informatie opvragen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een offerte? Vul uw gegevens in en u ontvangt direct meer informatie over onze referenties, werkwijze en tarieven.

Wat onze klanten zeggen

Peter Schoenmaker

6 October 2020

M-Connect is groot en professioneel genoeg om onze vraag naar kwalitatieve afspraken juist in te vullen. Daarnaast is M-Connect zeer persoonlijk betrokken en juist klein en flexibel om een goede invulling te geven aan onze veranderende klantvraag.

Peter Schoenmaker, Manager field sales Graydon Nederland BV

Tim Den Hartog

6 October 2020

Het maken van de juiste afspraken is een van de lastige punten voor vertegenwoordigers. Kort na het inleveren van een wishlist, kregen we al bevestiging van de eerste afspraken en van hoog niveau. Ik kan deze dienst iedereen aanraden en we zullen er zeker nog vaker gebruik van maken.

Tim Den Hartog, Salesmanager Pro-face Europe BV