Telefoonservice Slider afbeeldingSlide thumbnail
home-slider-nieuwSlide thumbnail

M-Connect allround Telemarketingbureau

Ons telemarektingbureau is gevestigd aan de Markweg in Velp. In een inspirerende en uitdagende omgeving werken wij met ruim 20 salesprofessionals voor kleine en grote opdrachtgevers. Onze werkwijze kenmerkt zich door een resultaatgerichte tarifering. Iets wat in alle gevallen een win-win situatie oplevert.

Telemarketingbureau inschakelen

Met de ruime telemarketing ervaring, welke wij over de jaren in het vak hebben opgebouwd, kunnen wij in een grote verscheidenheid van branches professioneel en efficient bijstaan. Zo hebben wij veel kennis op het gebied van ICT, consultancy, opleidingen, webapplicaties. U ziet het, binnen de telemarketing is onze inzetbaarheid zeer divers en van een hoog niveau. Het maken van bezoekafspraken en het generen van leads en of sales, is iets waar u volledig op kunt vertrouwen bij ons als telemarketingsbureau. Wij helpen u verder de toekomst in en u heeft de zekerheid van een gedegen lead generatie door de telemarketeers van M-connect.

De Voordelen van M-connect

Wij bieden u als allround de volgende voordelen:

  • No cure no pay of fixed price werkwijze
  • Brede ervaring in branches en opdrachten
  • Geschikt voor b2b en directieniveau
  • Korte doorlooptijden en snelle start mogelijk
  • Transparante en open communicate

No cure no pay

No cure no pay staat voor ‘geen oplossing geen betaling’: Hiermee bedoelen we dat, wij enkel iets factureren wanneer onze telemarketing tot een goed eind wordt gebracht. Met andere woorden, u betaald alleen voor behaalde resultaten, dit in tegenstelling tot het het vergoeden van het gemaakte aantal uren.

Offerte of meer informatie opvragen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een offerte? Vul uw gegevens in en u ontvangt direct meer informatie over onze referenties, werkwijze en tarieven.

Meer Informatie

Bedrijfsnaam (*)

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht